Minusta

Perustin Visualian vuonna 2005. Suunnittelen yrityksille erilaisia myynnin, markkinoinnin ja mainonnan materiaaleja. Vastaan töiden visuaalisesta ilmeestä ja informaation jäsentelystä sekä huolehdin puolestasi painoteknisistä seikoista. Kauttani saat pelkän suunnittelutyön pdf tiedostona tai valmiit painotuotteet.

Vuosina 2007-2013 toimin Makuuni Oy:n markkinoinnin suunnittelijana. Vastasin ketjun myymälöiden mainosmateriaalien suunnittelusta ja trafiikeista yhdessä yrityksen markkinointipäällikön kanssa. Vastuullani oli kampanjoiden ja painotuotteiden ulkoasut, joiden lisäksi hoidin muun muassa sosiaalisen median sisällöntuotannon ja uutiskirjeiden laadinnan.

Lisäksi olen palvellut lukuisia eri alojen yrityksiä visuaalisessa suunnittelutöissä yrityksen tarpeiden mukaan. Pääasiassa vastuullani ovat olleet esitteiden taitot, vuosikertomukset, kuvastot, lehti-ilmoitukset ja oppaat. Olen valokuvannut markkinointimateriaalien ja somen sisällöntuotantoa varten yrityksen ihmisiä, toimintaa ja tuotekuvia.

Vapaa ajallani vastaan verkkokauppani www.imageroad.fi toiminnoista.

Ennen yrityksen perustamista opiskelin markkinointia Satakunnan ammattikorkeakoulussa ja valmistuin markkinoinnin tradenomiksi 2003. Vuonna 2005 täydensin opintojani Turun ammattikorkeakoulussa Visuaalisen markkinoinnin (30op) opinnoilla. Paras koulutus graafisen suunnittelun saloihin ollut yli 10 vuoden yrittäjäelämä ja erilaiset käytännön projektit.

Heidi Lockmer
+358 50 364 1235
heidi@visualia.fi