Minusta

Mainos Visualia on vuonna 2005 perustamani visuaalisen suunnittelun toimisto. Suurimman osan työajastani suunnittelen yrityksille erilaisia myynnin, markkinoinnin ja mainonnan materiaaleja. Huolehdin puolestasi painoteknisistä seikoista ja vastaan visuaalisesta ilmeestä. Kauttani saat pelkän suunnittelutyön pdf tiedostona tai valmiit painotuotteet.

Suurimman osan työurastani olen toiminut Makuuni Oy:n mainonnan suunnittelijana. Vuosina 2007-2013 vastasin Makuuni-ketjun myymälöiden mainosmateriaalien suunnittelusta ja trafiikeista yhdessä yrityksen markkinointipäällikön kanssa. Vastuullani oli kampanjoiden ja painotuotteiden ulkoasut, joiden lisäksi hoidin sosiaalisen median sisällöntuotannon ja sähköpostikirjeiden laadinnan. Pidin työstä paljon, koska pääsin erityisen lähelle yrityksen arvomaailmaa.

Lisäksi olen palvellut eri alojen yrityksiä visuaalisessa suunnittelutöissä yrityksen tarpeiden mukaan. Pääasiassa vastuullani ovat olleet esitteiden taitot, vuosikertomukset, kuvastot, lehti-ilmoitukset ja erilaiset oppaat. Rakkaudesta valokuvaamiseen ja seinien sisustamiseen perustin vuonna 2013 kotimaisia Imageroad julisteita myyvän verkkokaupan www.raamiin.fi. Pienyrittäjänä vastaan pitkälti koko tuotantoketjusta itse: tuotteiden suunnittelusta, valmistuksesta ja markkinoinnista.

Ennen yrityksen perustamista opiskelin markkinointia Satakunnan ammattikorkeakoulussa ja valmistuin markkinoinnin tradenomiksi 2003. Vuonna 2005 täydensin opintojani Turun ammattikorkeakoulussa Visuaalisen markkinoinnin (30op) opinnoilla. Perheyrityksessä varttuneena kokemusta on kertynyt lisäksi sen erinäisistä juoksevista toimistotöistä yli 10 vuoden ajalta. Nuorena harjoittelin pankkineitinä oloa, kaupan kassaa, kahvilan asiakaspalvelua ja perinteisiä maatilantöitä.

Jos osaamisestani voisi olla hyötyä sinun yrityksellesi, niin soita tai laita viestiä!

Heidi Lockmer
+358 50 364 1235
heidi@visualia.fi